In februari vertelde ik al over de tijdelijke subsidie die de overheid beschikbaar heeft gesteld voor het Ontwikkeladvies 45+. Dat is een gratis loopbaan-APK van 4 uur voor mensen die 45 jaar of ouder zijn en minimaal 12 uur per week werken. Die subsidie is in principe er tot eind van het jaar tenzij het potje eerder leeg is. Vlak voor de zomer ging het ineens heel hard.
Dus het was even spannend of we het einde van het jaar zouden halen.

En wat is nu de huidige stand van zaken?
Het potje is nog niet leeg!

Je kunt er dus nog even gebruik van maken.

Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inmiddels heb ik al zo’n 40 ontwikkeladviezen gedaan en het blijkt dat de sessies echt het een en ander los maken en in gang zetten!

Zie hieronder een greep uit de antwoorden van deelnemers op mijn vraag:
Wat heeft het ontwikkeladvies je opgeleverd?

✔️ “Inzicht in wat mijn kwaliteiten zijn maar ook mijn valkuilen. Ik moet nu mijzelf verder oriënteren, maar daar heb ik tools voor gekregen en ook actiepunten.”

✔️ “Concrete ideeën wat ik anders wil in mijn huidige werk.”

✔️ “Ik ben tot actie gekomen. Mijn CV is bijna aangepast. Ik ben gestart met een Linkedinprofiel te maken. Ik heb bij mijn leidinggevende kenbaar gemaakt dat ik open sta voor iets nieuws en welke taken ik graag wil doen.”

 ✔️ “Ik weet nu welke richting ik op ga!”

✔️ “De bevestiging dat ik heel tevreden ben met mijn huidige werk en werkgever maar dat ik de verantwoordelijkheid moet nemen om continu aan mijn ontwikkeling te werken”

✔️ “Inzicht in ondergesneeuwde aspecten van mijzelf.”

 

Wil jij ook zo’n loopbaan-APK?
Check hier of je voldoet aan de voorwaarden en om er meer over te lezen.
Stuur me een mailtje als je interesse hebt.
Pak die kans nu het nog kan!

 

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment